Service is ons sleutelwoord!

Bij PH Autoservice is service geen loze kreet: bij ons is de klant koning! Afspraak is afspraak, u krijgt een eerlijk en duidelijk advies en reparaties voeren wij in overleg uit. Dit voorkomt verrassingen achteraf.

Wij beschikken over onze eigen servicewagen en kunnen u in noodgevallen op locatie weer op weg helpen. Bij keuringen en reparaties kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Terwijl wij sleutelen ondervindt u onze service! Kom gerust eens kennismaken met een lekker kopje koffie…

Met elkaar zorgen wij dat uw auto u zo lang mogelijk veilig, betrouwbaar en comfortabel van A naar B kan blijven vervoeren. Wij werken met de beste apparatuur in een schone en veilige werkplaats. Kwaliteit is onze norm, zowel voor de gebruikte materialen als voor de werkuitvoering. We zorgen er dan ook voor dat onze apparaten gekeurd en goed onderhouden zijn en onze kennis en kunde op peil blijven. Wij hechten waarde aan een goede en persoonlijke relatie met onze klanten en nemen dan ook de tijd voor u. Onze service is onze beste reclame: nét even dat beetje meer!!

Afspraak maken?

Bel 045 737 0038

Openingstijden

WEEKDAGEN:  09:00 – 18:00
ZATERDAG:  OP AFSPRAAK
ZONDAG:  GESLOTEN