Bandenservice

De beste autobandenmerken en service vindt u bij PH Autoservice.


Autobanden

Op goede autobanden rijdt u veilig en comfortabel duizenden kilometers door. Wij bieden u talloze merken plus een uitstekende bandenservice. Want banden die regelmatig worden onderhouden door de expert gaan lange tijd mee.

Belangrijke voordelen:

  • Breed assortiment
  • Zomer- en winterbanden
  • Uitstekende bandenservice

Bij ons vindt u een breed assortiment autobandenmerken. U heeft volop keuze in zomerbanden en winterbanden, zoals Michelin, Continental, Vredestein en Goodyear. Daarnaast hebben wij betaalbare budgetbanden en vier seizoenen banden die geschikt zijn voor gebruik in alle seizoenen.


Controle voorkomt problemen

Wij controleren de banden van uw auto gratis tijdens de check. Maak hiervoor een afspraak bij ons.


Balanceren

Door de banden te balanceren, ervaart u minder trilling, heeft u beter contact met de weg, een regelmatige bandenslijtage en hoger rijcomfort. Wij balanceren uw banden met de modernste apparatuur.


Banden wisselen

Uw banden slijten niet gelijkmatig. Door de voorbanden na verloop van tijd te laten verwisselen met de achterbanden wordt de slijtage gelijkmatiger verdeeld en geniet u een betere wegligging.


Banden repareren

Wij kunnen bijna elke lekke band repareren. En daarbij balanceren wij hem ook meteen. U bent zó weer op weg. Wacht niet te lang met reparatie. Te lang doorrijden kan onherstelbare schade aan de binnenzijde van uw band veroorzaken waardoor reparatie onmogelijk wordt.


Bandenspanning

Autobanden

Door te rijden met de juiste bandenspanning voorkomt u onnodige slijtage, rijdt u comfortabeler, zuiniger en veiliger. Uw wegligging en remgedrag zijn beter en de kans op een klapband is kleiner. Wij controleren de spanning in uw autobanden en zorgen dat deze weer optimaal wordt.


Onderhoud: profieldiepte banden

De wettelijke minimale profieldiepte van een autoband is 1,6 millimeter, maar uit veiligheidsoverwegingen zijn ze bij twee millimeter echt aan vervanging toe! Controleer één keer per maand de bandendruk (instructieboekje) om onnodige snelle slijtage te voorkomen. Let verder ook op scheurtjes en ander schade.